місто Київ Нео місто Київ

Куди піти на вихідних у Києві: афіша цікавих подій 22 та 23 квітня

Сейчас читают: 989
hochu.ua

Зустрічаємо великодні вихідні правильно. Нехай питання "куди піти", не заганяє вас у глухий кут, адже редакція HOCHU.ua зібрала найкращі заходи, які пройдуть у Києві 22 і 23 квітня.

Не пропустіть! Читати також Тарас Шевченко у ролі самурая: на українській платформі Takflix вийшов фільм "Безславні кріпаки" Не знаєте, куди піти в Києві цими вихідними?

Редакція HOCHU.ua склала добірку найяскравіших, найцікавіших та найактуальніших подій у столиці. Дивіться афішу на 22 та 23 квітня, а також не забувайте про правила безпеки у воєнний час.Вистава "Шукаю чоловіка на кожен день" — ідеальна розвага після важкого робочого тижня, щоб відволіктися і розслабитися.

Легка і ненав'язлива вистава, але з гумором і кумедними моментами, подарує вам гарний настрій і змусить у черговий раз повірити в кохання.Незабаром на Десятинній відкриється маркет "Український кежуал", де ви зможете знайти стильний та оригінальний одяг від українських дизайнерів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA