Канада косметика закон тварини дослідження домашні тварини Канада

У Канаді заборонили тестування косметики на тваринах

Сейчас читают: 369
womo.ua

Канада приєдналася до країн, у яких заборонили проводити тестування косметичних продуктів на тваринах. Про це повідомляє blogto.com.

Закон було ухвалено вчора канадським урядом через Закон про виконання бюджету (Bill C-47). Крім заборони тестування косметики на тварин, поправки також заборонять продаж косметики, яка спирається на нові дані тестування на тварин для встановлення безпеки продукту, а також хибне маркування, що вводить в оману. Читайте також: У Києві з вікна багатоповерхівки викинули маленьке цуценя: деталі Заборона торкнеться: косметики, парфумів, лосьйонів для тіла, засобів для укладання волосся, пін для гоління, лаків для нігтів.

Захисники тварин Humane Society International (HSI)/Canada, Animal Alliance Canada та Cruelty Free International разом із Cosmetics Alliance Canada, Lush Cosmetics та The Body Shop протягом кількох років тісно співпрацювали з канадським урядом, щоб просунути працездатне законодавство про заборону тестування косметики тварин в Канаді. Читайте також: У Великій Британії вперше дала потомство найрідкісніша порода собак: фото Коаліція дуже рада, що Канада приєднається до більш ніж 40 юрисдикцій та великих ринків, які вже ухвалили закони про припинення або обмеження випробувань та/або продажу косметики на тваринах. Читайте також: У Великій Британії дозволили тестування косметики на тваринах: подробиці Додамо, що заборону вже запровадили у Європейському Союзі, Новій Зеландії, Великій Британії, Колумбії, Еквадорі, Норвегії, Ісландії та ін.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA