правила діти Велика Британія школярі школи права дітей

В англійській школі дівчатам заборонили носити спідниці

Сейчас читают: 694
womo.ua

Школу, в якій забороняли носити спідниці, вимушено закрили, оскільки обурені учні відмовлялися відвідувати заняття. Учні бунтують проти вимоги носити лише брюки чи шорти до колін після того, як вчителі кажуть, що дівчата «закочують спідниці до невідповідної довжини».

Про це пише The Telegraph. Школи Warriner School у Банбері, графство Оксон, яка забороняла дівчатам носити спідниці, була закрита в п’ятницю після того, як учні влаштували протест проти політики уніформи та відмовлялися відвідувати заняття.

На протести була викликана поліція. Читайте також: Ґвалтували та катували однокласника: на Запоріжжі засудили трьох неповнолітніх Керівництво школи повідомило батькам учнів, що з вересня всі школярі повинні носити чорні штани або шорти до колін.

Помічниця директора Лотті Кіз заявила, що дівчата «закочують спідниці до невідповідної довжини». Читайте також: Ґвалтували, катували та годували фекаліями: на Київщині затримали вітчима з матір’ю, які знущалися над трьома малолітніми дітьми Після протестів батькам було надіслано електронний лист про те, що школа закривається достроково, «дотримуючись порад поліції та нашої стурбованості щодо безпеки нашої шкільної громади».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA