Яке сьогодні свято свято календар

Професійні та державні свята України в серпні 2023 року

Сейчас читают: 666
hochu.ua

Кожне професійне свято — важливе у будь-який час. Адже міцна і заможна держава складається з патріотів та відданих працівників своєї сфери.

Професійні свята — це підведення досягнутих результатів, а також визначення нових шляхів розвитку.У зв'язку із воєнним станом державні свята в Україні будуть робочими.

Проте кожна дата — це не просто встановлені державою на рівні законодавства дні, а знак пам'яті і шани видатних подій, що пов'язані з нашою історією, релігією і традиціями.

Читати також Останнє святкування за старим календарем: які церковні свята будуть у серпні 2023 Читати також Коли не можна вінчатися: календар на 2023 рік і найкращі дати Читати також Календар городника: що і коли робити в саду та на городі у серпні 2023 року Нагадаємо, раніше ми писали про те, що з 1 вересня українці відзначатимуть церковні свята окремо від рашистів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA