Статистика діти

На Черкащині зафіксували спалах «свинки»: захворіли 16 дітей

Сейчас читают: 983
womo.ua

У Черкаській області цього року виявили 16 випадків захворювання на епідемічний паротит, що є тривожним зростанням порівняно з минулим роком, коли було лише два випадки цієї хвороби.

Про це повідомили в пресслужбі Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України. За даними пресслужби Черкаського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України, паротит зареєстрували у Смілі — 5 випадків, Балаклеївській територіальній громаді (с.

Плоске) — 9 та Монастирищенській територіальній громаді — 2 випадки. Читайте також: В Україну завезли отруйний сир, що спричиняє важке інфекційне захворювання: подробиці Усі заражені — діти віком від 10 до 17 років, у місті Сміла та Балаклеївській громаді — з багатодітних сімей, які не отримали вакцину згідно з Національним календарем щеплень.

Під час епідеміологічного розслідування встановлено, що діти, які захворіли, разом із батьками відвідували церковні зібрання, де, ймовірно, стали жертвою зараження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA