місто Черкаси педофилия діти насильство згвалтування Прокуратура місто Черкаси

На Черкащині 19-річний хлопець зґвалтував 12-річну дівчинку: деталі

Сейчас читают: 280
womo.ua

У Черкасах судитимуть юнака, який зґвалтував неповнолітню дівчинку. Про це повідомили в пресслужбі Черкаської обласної прокуратури. Читайте також: У Черкасах неповнолітній зґвалтував 12-річну дівчинку: подробиці За даними слідства, неодноразово судимий за корисливі злочини 19-річний житель Черкаського району вчинив дії сексуального характеру стосовно 12-річної односельчанки.

Після чого переховувався в лісосмузі від органу досудового розслідування. Читайте також: На Прикарпатті дядько зґвалтував і задушив 9-річну племінницю: деталі Наразі місцезнаходження зловмисника встановлено, його затримано в порядку ст.

208 КПК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Читайте також: Зґвалтування неповнолітньої черкаськими поліцейськими: підозрюваних взято під варту Санкція ч.

4 ст. 152 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA