Porsche Cayenne Саша Бо відео новини шоубізнес Porsche Cayenne Саша Бо

Саша Бо показала, на кого чекає - хлопчика чи дівчинку (ВІДЕО)

Сейчас читают: 842
hochu.ua

Популярна українська блогерка Саша Бо влаштувала гендер-паті, на якому дізналася стать своєї майбутньої дитини. Зауважимо, що жінка вже втретє вагітна.

Подробиці - в нашому матеріалі. Читати також Саша Бо зізналася, на якому терміні вагітності перебуває і на кого чекає — хлопчика чи дівчинку Цікаво, що для вечірки зірка обрала прекрасні яскраві краєвиди.

Бо, разом зі своїм коханим, відомим стоматологом Платоном Тарнавським відправилася на Захід країни, в Буковель. Блогерка разом з чоловіком під час гендер-паті запропонувала усім гостям спрогнозувати, хто в них народиться: хлопчик чи дівчинка.

Переважна більшість присутніх висловили переконливість у тому, що пара чекає на сина.Саша та Платон позували на фоні гір, а сини жінки від попереднього шлюбу підбігли до матері і вітчима з повітряною кулькую, яку треба було луснути і з якої потім мав піти дим синього або рожевого кольору, що свідчило б про те, якої статі буде майбутня дитина пари.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA