Грета Тунберг Швеція суд Экология протест арешт активісти протести Грета Тунберг Швеція

Ґрету Тунберґ судитимуть за «непокору поліції»: подробиці

Сейчас читают: 432
womo.ua

Швеція звинуватила активістку Ґрету Тунберґ у блокаді нафтового порту та «непокорі поліції» під час акції протесту. Про це пише BBC.

Зазначається, що шведська активістка разом з іншими протестувальниками постане перед судом наприкінці липня. Читайте також: Ґрета Тунберґ підтримала Україну на протестах під ООН: деталі У червні 2023 року Тунберґ була учасницею протесту, під час якого активісти блокували нафтові танкери у шведському порту Мальме, що спричинило порушення руху транспорту. Читайте також: Як пройшов візит екоактивістки Ґрети Тунберг в Україну: деталі та фото За словами правоохоронців, Ґрета Тунберґ відмовилася піти, коли її попросили, тому її тягнули силоміць. Читайте також: EcoEducation: 8 уроків та лекцій від спікерів TED Додамо, що Ґреті загрожує шість місяців ув’язнення або штраф.

Сама вона поки не коментувала висунуті їй обвинувачення. The post Ґрету Тунберґ судитимуть за «непокору поліції»: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA