Володимир Остапчук Нео шоубізнес Володимир Остапчук

Володимир Остапчук виїхав із України на своєму "Ягуарі": що відбувається

Сейчас читают: 917
hochu.ua

Популярний український шоумен та телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно представив свою нову обраницю, виїхав із України.

Так, за кордоном знову проводитиме благодійні заходи для того, щоб зібрати гроші для потреб ЗСУ. Деталі у новому матеріалі HOCHU.ua!38-річний Володимир Остапчук у робочу поїздку вирішив поїхати не один, а зі своєю коханою, 22-річною журналісткою Катериною Полтавською.

Для поїздки за кордон парочка вибрала автомобіль. На своїй сторінці у Instagram Остапчук опублікував знімок. Читати також Викладав англійську та клеїв літери для вивісок у магазинах: 13 несподіваних фактів про Володимира Остапчука Їду на благодійні заходи збирати гроші для України,— написав він.Зазначимо, що Володимир Остапчук є резидентом Канади 6 років, проте вирішив залишитись в Україні.

За його словами, це була принципова позиція. До речі, у Канаді зараз перебуває його перша дружина Олена Войченко, яка виховує їхніх спільних дітей – 9-річну доньку Емілію та 5-річного сина Евана.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA