люди Нео

Успішний образ жінок у бізнесі та політиці: як побудувати свій образ

Сейчас читают: 571
womo.ua

У сучасному світі, на жаль, досі існують стереотипи щодо жінок та їхньої діяльності. Натомість кожного дня жінки доводять, що можуть стати успішними у «чоловічих» професіях та сферах діяльності.

Перше, з чим стикаються на початку свого шляху політикині та бізнес-вумен, це — як правильно побудувати образ. Але образ починається з архетипу, що таке «шлях героя» та які образи найчастіше використовуються у бізнесі, розповіла українська політична діячка, підприємиця, політтехнологиня та засновниця агенції з аналітичних досліджень «SIC-Group» Катерина Одарченко під час лекції.

Визначення архетипу Побудувати саме образ жінки у політиці чи бізнесі важче, аніж створити образ чоловіка. Перше, на що варто звернути увагу — це архетип, про які багато писали Кемпбелл, Воглер та Юнг.

Архетипічне мислення було закладене в усіх стародавніх писаннях незалежно від того, якої релігії людина притримуються чи який фольклор вивчала.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA