Россия Украина місто Херсон люди Нео Россия Украина місто Херсон

7 важливих цитат Стівена Кінга на підтримку України

Сейчас читают: 381
vogue.ua

Сьогодні святкує 75-річчя культовий американський письменник Стівен Кінг. 55 опублікованих романів (до речі, 6 жовтня у Штатах стартували продажу його нового роману Fairy Tale), більше 100 екранізацій його творів на екрані, багатотисячні гонорари та мільйони фанатів по уьому світу - наврядчи хтось з сучасних авторів може зрівнятись з Кінгом у популярності.

Цього року Стівен Кінг проявив себе як пакий прихильник України. Починаючи з перших днів повномаштсбаної війни Кінг уважно слідкує за перебігом подій в нашій країні.

Одним із перших серед світових письменників відмовився видавати свої книжки в росії, ініціював у Твіттері хештег #putinlies, закликавши людей не вріити російським ЗМІ, а ще - блискуче, саркастично жартує про невдачі російської армії на фронті, параллельно радіючи успіхам ЗСУ.

Найкращі цитати іменниника Стівена Кінга на підтримку України читайте нижче. Це один з перших твітів письменника, присвяченій війні росіїї в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA