Німеччина відео новини шоубізнес Німеччина

"Трохи накопичив коштів та і живу:" Ігор Кондратюк розповів про рівень доходу та розсекретив розмір своєї пенсії (ВІДЕО)

Сейчас читают: 789
hochu.ua

Популярний український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк, який заявив що ніколи не пробачить Віталію Козловському, дав розгорнуте інтерв'ю відомому журналісту славі Дьоміну.

Ігор Васильович зізнався на що живе та який розмір його пенсії. Подробиці в нашому матеріалі.Знаменитому ведучому караоке на майдані вже виповнився 61 рік.

Відтак, за українським законодавством, він - людина пенсійного віку. Дьомін запитав у Ігоря Васильовича про розмір його пенсії та поцікавився, на які гроші сьогодні живе Кондратюк.

Читати також "У нас тоді реально пропав капелюх": Ігор Кондратюк розповів про візит Януковича на зйомки "Караоке на майдані" Відомий ведучий чесно зізнався, що він, хоч і отримує вельми достойну пенсію, однак, в порівнянні з пенсійними виплатами суддям, ця виплата зовсім мізерна.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA