O. Torvald ЗСУ співак

"Здивувало хамство": Женя Галич з O.Torvald розповів про найболючіші моменти перебування в тилу

Сейчас читают: 563
hochu.ua

Наразі підрозділ Жені Галича знаходиться на ротації та проходить процес відновлення. У зв'язку з цим, маючи трохи вільного часу, лідер гурту O.Torvald вирішив відповісти на кілька питань своїх підписників в Instagram-stories.

Так, співак зізнався, що його здивувала поведінка деяких людей в тилу. Зокрема їхнє бажання жити звичайне життя, ніби рф не обстрілює українські міста та не вбиває наших людей.

Також він обурився хамству та агресії по відношенню не лише один до одного, а й до військових. Читати також Латвійський співак Маркус Ріва здивував українців новою піснею "MADE in UA" (ВІДЕО) Здивувало небажання деяких людей миритися з тим, що в країні йде війна.

Небажання розуміти, що в країні йде війна. Бажання забути про те, що в Україні йде війна, і займатися своїми справами, прикриваючи це "економічним фронтом", ще якимось фронтом.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA