війна в Україні Віталій Козловський Коля Сєрга

Коля Сєрга заговорив про службу Віталія Козловського і його "трансформацію" (ВІДЕО)

Сейчас читают: 694
hochu.ua

Популярний український співак Віталій Козловський, який вже склав присягу  і зараз знаходиться на передовій, у цей непростий період проходить трансформацію.

Що це означає - пояснив очільник “Культурного десанту”, відомий музикант та виконавець Коля Сєрга. Нагадаємо, що Козловський отримав повістку у червні цього року.

Тоді багато людей не повірили, що музикант піде воювати - навіть після того, як він виставив фото із військкомату. Фото з Instagram Віталія КозловськогоУ коментарях тоді розгорілася ціла дискусія щодо того, чи не вирішив часом співак просто попіаритися на “гарячій” темі.

Однак все виявилося  простіше - зараз артист дійсно перебуває у лавах ЗСУ. Читати також “Сьогодні ти Віталія Козловського знищив”: співак показав, що з ним зробили бойові побратими (ВІДЕО) Нещодавно Коля Сєрга зізнався, що час від часу стежить за життям Козловського і “підглядає” у його соцмережі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA