Японія позитив собака костюм Японія

Людина-перевертень: в Японії чоловік витратив чимало коштів, аби стати собакою

Сейчас читают: 677
hochu.ua

Житель Японії дуже любить собак. Він вирішив, що хоче бути колі, і віддав за це чималі статки. Тепер людина-собака бродить вулицями, дивлячись на людей.Японець витратив більше 10 тисяч доларів, аби перетворитися на собаку, пише fun.24tv.ua.Аби стати максимально схожим на улюбленого собаку колі, японець витратив понад 10 тисяч доларів на реалістичний костюм.

Відео власної прогулянки серед людей він виставляє на свій ютуб-канал. Читати також Кумедна схожість: тварини, які дуже схожі на знаменитостей (ФОТО) Костюм для блогера Токо виготовила японська компанія “Zeppet”.

На відео видно, як у костюмі японець гуляє на повідку і знайомиться з іншими собаками.Загалом вартість костюму оцінили приблизно в 2 мільйони японських єн.

Це – більше 11 тисяч доларів або ж 420 000 гривень.Попри популярність, ніхто досі на бачив справжнього обличчя Токо. Чоловік каже, що з дитинства мріяв стати собакою.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA