сон сварка сонник конфлікт

Наснилася сварка? Як трактувати такий сон і на що звернути увагу у реальному житті

Сейчас читают: 759
hochu.ua

Якщо вам наснилася сварка, не переймайтеся! Скоріше всього, ваша підсвідомість просто намагається вас про щось попередити, тому важливо відразу дізнатися, у чому саме може критись проблема.

Різні сонники по-різному трактують сварку уві сні, проте всі вони сходяться на одному: далеко не завжди це поганий знак! Тут важливі деталі: з ким і коли саме ви посварилися у своєму сні, а також, як завершився ваш конфлікт, передає t1.ua.

Читати також Час відпочити? Віщуни розтлумачили сон про світанок Загалом сварка – це свідчення того, що ви - дуже емоційна людина і часом у вас занадто завищені вимоги.

Причому, як до себе самого, так і до свого оточення. Зазвичай у житті це й призводить до непорозумінь.Проте побачену уві сні сварку трактують як свідчення того, що ви таки знайшли спільну мову з важливими для вас людьми і це трохи “підкосило” вас в емоційному стані.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA