Вершков Рецепты Вершков

Традиційний різдвяний штолен з франжипаном: покроковий рецепт від шеф-кухаря

Сейчас читают: 689
cosmo.com.ua

Штолен — традиційний німецький різдвяний кекс. Його печуть за декілька тижнів до свята та зберігають у холодильнику. За цей час він стає ще смачнішим.

Зараз не важко купити ці ласощі в магазині, але колись німецькі господині передавали секрети випічки від покоління до покоління.

Ми ж пропонуємо спекти штолен за рецептом Шефа «Пекельної кухні» (Новий канал) Алекса Якутова. Для тіста тобі знадобляться: Ром — 25 мл Родзинки або інші сухофрукти — 80 г Вершкове масло — 80 г Цукор — 75 г (краще тростинний або кокосовий) Яйця — 50 г Кисломолочний сир 5% — 100 г Горіхи будь-які — 65 г Ваніль — за смаком Цедра апельсина та лимона — за смаком Борошно вищого ґатунку — 150 г Сухе молоко — 10 г Розпушувач — 5 г Мигдальне борошно — 85 г Інгредієнти для франжипана: Вершкове масло – 35 г Мигдальне або фундукове борошно – 35 г Цукор – 35 г Яйця – 40 г Готуємо штолен: 1.

Сухофрукти промиваємо гарячою водою, потім замочуємо в ромі на 8-10 годин. 2. Вершкове масло збиваємо до помадки, додаємо цукор і

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA