отношения секс книги ты и он

ТОП-5 корисних книг про секс, які варто прочитати кожній

Сейчас читают: 719
cosmo.com.ua

Сьогодні ми приготували для тебе добірку книг із сексуальним підтекстом, які повинна прочитати кожна дівчина (і, бажано, твій бойфренд).

Адже тільки той, хто відчуває своє тіло і розуміє його бажання, матиме успіх у сексі й отримуватиме задоволення. Прочитавши їх, ти дізнаєшся, як звільнитися від комплексів, побороти свої страхи і сором’язливість, відкрити своє серце новому коханню. «Viva la vagina.

Досить замовчувати приховані можливості органу, який не прийнято називати», Ніна Брокманн і Еллен Стекен Даль Авторки книги Ніна Брокманн та Еллен Стекен Даль просто і з гумором розповідають про найпотаємніший і делікатний орган жінки — вагіну.

Звісно, без кількох медичних термінів не обійдеться, але можеш бути впевнена, що мова книги дуже проста і зрозуміла. Творці книги мали на меті пояснити кожній жінці, що всі ми різні, і те, що нормально для однієї може бути неприйнятно для іншої — і це потрібно приймати як реальність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA