місто Київ кураж базар лучшие книги місто Київ

10 класних книжок, на які варто звернути увагу на Літературному Куражі x Yakaboo

Сейчас читают: 973
cosmo.com.ua

Вже на цих вихідних відбудеться подія, на яку чекали всі поціновувачі класної літератури та паперових видань: Кураж і Yakaboo запрошують на Літературний Кураж.

Захід відбудеться 12-13 вересня у 19-му павільйоні ВДНГ (Київ). Цьогоріч до Літературного Куражу долучаться більш ніж 50 видавництв.

Унікальні знижки, рідкісні видання і зовсім нові, щойно випущені книжки, — тут точно буде чим поповнити свою бібліотеку. Серед видавництв, представлених на барахолці: Yakaboo Publishing, видавництво Ольги Фреймут Snowdrop, ArtHuss, #книголав, Bookchef, видавнича група КМ-БУКС, видавництво Старого Лева, Наш Формат, видавничо-освітній проєкт «Портал», ArtBooks та інші.

Окрім того, на гостей чекають вінтажна барахолка, майстер-класи та лекторій, який цього разу розміщується у двох локаціях. Cеред спікерів: Ірена Карпа, Гарік Корогодський, Марк Лівін, Валерія Квасневська, Макс Кідрук, літературний подкаст «Вуса Гоголя», Олена Любченко, Любомир Остапів та інші.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA