книги Yakaboo

ТОП-5 книжкового рейтингу Goodreads з доставкою додому

Сейчас читают: 273
womo.ua

Здебільшого люди читають книжки в оригіналі для покращення або підтримання свого рівня знання іноземної мови. Втім, багатьом також подобається ідея читати саме авторський текст без посередництва перекладачів.

Що зараз читають у світі та де зручно придбати топові видання англійською, читайте у нашому матеріалі. Рейтинг Goodreads Goodreads — це соціальна мережа, яку добре знають книголюби всього світу.

Якщо ви ще не в темі, ось кілька корисних фактів та порад про те, як зробити ваше читацьке життя яскравішим та цікавішим за допомогою Goodreads. Читацький щоденник У вашому акаунті на Goodreads ви можете легко фіксувати всі ваші списки прочитаних книг, публікувати відгуки на них та читати огляди інших користувачів. Читацька спільнота Огляди книжок оцінюються іншими користувачами мережі.

Чим вищі ваші оцінки, тим вище ви підіймаєтеся у рейтингу оглядачів. Ви можете додавати друзів, стежити за найбільш активними користувачами та додавати у свої списки бажань рекомендовані ними книжки. Просування українських книжок Якщо ви прочитали книжку, якої ще немає в Goodreads, а так часто буває з українськими виданнями, ви можете її додати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA