фільми документальна стрічка womo фільми що подивитись натхнення дозвілля

Соціальні мережі, штучний інтелект та восьминоги: ТОП-8 найкращих документалок для всієї родини

Сейчас читают: 647
womo.ua

Документальні фільми мають виняткову здатність пояснювати складні концепції доступною мовою та демонструвати відкриття у світі науки.

Зібрали для вас ТОП-8 найкращих науково-популярних документальних фільмів за останні роки. «Соціальна дилема»\»The Social Dilemma» (2020) Цей документальний фільм з’ясовує, як соціальні мережі впливають на людську поведінку, вибори та суспільство.

Експерти і колишні співробітники технологічних компаній розкривають механізми, що лежать в основі цих платформ. Фільм наголошує на проблемах, таких як залежність від соціальних медіа, поширення дезінформації та вплив на демократію. «Мій вчитель — восьминіг»\»My Octopus Teacher» (2020) Фільм розповідає захоплюючу історію дружби між чоловіком і диким осьминогом.

Ця унікальна взаємодія демонструє величезний інтелект і емоційну глибину морських істот. Це захоплююче подорож до підводного світу, що нагадує нам про важливість зв’язків з природою. «У пошуках коралів»\»Chasing Coral» (2017) Фільм розкриває красу коралових рифів та драму, яка розгортається під водою через зміни клімату.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA