добірка добірка фільмів

Топ-10 найпопулярніших письменників, книги яких були екранізовані (ФОТО, ВІДЕО)

Сейчас читают: 220
hochu.ua

Багато хто сперечається стосовно того, що все-таки краще: почитати книгу, чи подивитися фільм? Що ж, ми пропонуємо вам познайомитися з авторами цікавих книг, які потім було екранізовано та телеекранах.

Ми розповімо, як нині  виглядають видатні письменники. Читати також Авторка бестселера "Їж, молись, кохай" Елізабет Гілберт відмовилася випускати книгу про росіян Говорити про кількість екранізованих творів Стівена Кінга не має сенсу.

Усі книги та фільми зайняли своє унікальне місце в історії світової літератури та кінематографа. Однак, окреслимо вашу увагу на романі "Кладовище домашніх тварин", написаному у далекому 1983-му та екранізованому у 2019-му.

Фільм має не один сиквел. Ідея написати роман прийшла Кінгу після смерті кота його доньки. Читати також "Це — не війна. Це — тероризм": Стівен Кінг прокоментував обстріл росіянами Умані Нині, 75-річний американський письменник  відомий в усьому світі за своїм унікальним стилем.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA