Сша новини Сша

"Я б не сів у цю субмарину:" режисер "Титаніка" прокоментував трагедію з "Титаном", на борту якого були мільярдери (ВІДЕО)

Сейчас читают: 628
hochu.ua

Відомий канадський режисер Джеймс Кемерон 23 червня в інтерв'ю ютуб каналу ВВС дав свій ексклюзивний коментар відносно  зникнення підводної капсули, яка 19 червня рухалася до місця аварії корабля "Титанік".

Подробиці – в нашому матеріалі. Читати також Дружина зниклого біля Титаніка мільйонера виявилася правнучкою пасажирів легендарного лайнера Нагадаємо, що 19 червня в Атлантичному океані зник зв'язок із підводним човном, який було направлено для транспортування туристів до місця катастрофи судна "Титанік".

Берегова охорона США повідомила, що на момент зникнення, на борту човна було п'ятеро людей. ЗМІ повідомляли, що на батискафі проводили екскурсію, організовану "OceanGate Expeditions".Режисер переконаний, що компанія OceanGate, до якої входила зникла капсула, не змогла пройти сертифікації, тому що була упевнена , що не пройде її.

Я дуже підозріло ставився до технології, яку вони використовували. Я б не сів у цю субмарину, – заявив він. Кемерон зауважив, що із самого початку провокував аварію, як тільки отримав інформацію про те,  що підводний човен втратив зв'язок і навагацію.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA