люди дружба секс Нео

Секс це комунікація між людьми у яких стосунки: Як починати розмовляти із дітьми про секс розказує магістр психології Ілія Єлісей Касторних

Сейчас читают: 970
womo.ua

Дуже важливо чесно та своєчасно починати із дитиною розмовляти про секс, та називати усе своїми іменами. Без сорому і без уникнення діалогу.

Адже статеве виховання запорука не тільки здорових стосунків у майбутньому, а також розуміння своїх потреб, знання своїх кордонів, і як підсумок, набагато повніше життя.

Так рекомендує Ілія Єлісей Касторних, магістр психології та педагогіки вищої школи, консультуючий психолог, лектор, аспірант кафедри психології та педагогіки та дізналась.

Більше про те, коли починати час починати статеве виховання, у якому віці краще розпочинати статеве життя, та які головні принципи здорових стосунків, читайте в інтервью.  З якого віку батьки мать почтиани пояснювати дитині, що таке статевий акт? Статеве виховання має починатись саме тоді, коли ви вчите дитину говорити.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Я раджу всім батькам проходити з дитиною повний медогляд, навіть якщо малеча ні на що не скаржиться: юристка Віталія Серебрянська про шокуючі кейси, від яких вже здригнувся Страсбург womo.ua /9 месяцев назад
hochu.ua
Чому 5 липня не можна починати нових справ та обговорювати інших людей: яке сьогодні свято hochu.ua /9 месяцев назад
hochu.ua
Про що говорити на першому побаченні: теми, яких не варто торкатися hochu.ua /9 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA