нейл-дизайн манікюр нігті

Манікюрні жахіття: ТОП-7 найгірших варіантів, від яких хочеться і сміятись, і плакати (ФОТО)

Сейчас читают: 948
hochu.ua

Кожна жінка любить доглянуті та гарні нігті. Проте, ганяючись за ексклюзивністю та екстравагантністю можна забути про головне: доречність та зручність.

Раніше ми писали про леопардові лосіни 2XL, а тепер розкажемо, що нейл-майстри змушені робити на замовлення. Читати також Нарядний та універсальний: градієнт і обмре в манікюрі (ФОТО) Бажання виділитися із натовпу часто призводить до колективного сміху і таємних фотознімків.

Жінки часто забувають, що у моді — акуратність і природність, а не вульгарність форм та кольорів. Нігті-лопати, крива заливка гелю та вульгарна імітація тварин чи людських органів: це та інше замовляють клієнти у нейл-майстрів за чималі гроші.

Куди жінки ходять із таким манікюром, достеменно невідомо. alsharposlezavtra.com.uaIvona.uaОНТfantaziyai.blogspot.comДзенPinterestНагадаємо, раніше ми писали про те, що таке опік нігтя, і як його попередити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA