війна Незламні права дітей

Я раджу всім батькам проходити з дитиною повний медогляд, навіть якщо малеча ні на що не скаржиться: юристка Віталія Серебрянська про шокуючі кейси, від яких вже здригнувся Страсбург

Сейчас читают: 102
womo.ua

Здається, що не Віталія Серебрянська обирала професію, а професія обирала її, підготувавши до правозахисної діяльності випробовуваннями життя під час окупації рідного Шахтарська у 2014 році.

Зараз вона — юристка Правозахисної Групи «Січ» і допомагає військовим, полоненим та ВПО з питаннями щодо отримання компенсацій та дотриманням їх прав.

Але є окремий напрямок, яким Віталія вирішила займатися з малечку, – це захист і просування прав дітей. Війна лише розширила коло нужденних, додавши до сиріт фактично всіх маленьких українців, які отримують ушкодження від бомбардувань та потерпають від психологічного, морального та фізичного насильства.

Серед них і діти, які перебували в полоні чи незаконно вивезені до країни-окупанта. Якщо ви вважаєте, що усі батьки постраждалих малят виявили бажання захищати нащадків у органах влади та судах, то помиляєтесь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA