город огірки поради дачникам вирощування рослин зрошення

Поширена помилка: як поливати огірки, щоб не були гіркими

Сейчас читают: 601
hochu.ua

Ми розповідали, як поливати город після дощу. Тепер розповідаємо про тонкощі поливу огірків. Читати також Без навали небажаних гостей: профілактика слимаків на городі Оскільки цей овоч складається з води, без неї не обійтися.

Якщо огіркам не вистачає вологи, листя починає сохнути, плоди стають гіркими, і починає опадати зав’язь. “Школа Життя” розповідає, як правильно поливати огірки та скільки води лити.У гарну погоду можна поливати огірки під корінь і листя, різниці в цьому ніякої.

До дев’ятої ранку поливайте огірки по листку, тоді протягом дня довкола буде волого, що позитивно впливає на зростання огірків.Щоб не було опіків на листі, не варто поливати огірки під прямим сонячним промінням.

Полив під корінь має нюанси. Глибина поливу має становити 20 см., а радіус 15 см. Кореневу шийку поливати суворо заборонено, інакше почне гнити корінь.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA