Україна Джамала війна в Україні допомога Україні Україна

Джамала стала героїнею документального фільму «Голосу Америки»

Сейчас читают: 193
womo.ua

Життя співачки під час війни в Україні висвітлив «Голос Америки». Світова премʼєра документальної стрічки відбудеться у другу річницю повномасштабного вторгнення.

Про це Джамала розповіла на своїй офіційній сторінці у Facebook. «Голос Америки» зняв фільм про життя Джамали під час повномасштабної війни.

Він транслює моменти від самого початку, коли співачка вивозить дітей за кордон, і потім, коли вона бере участь у міжнародних концертах і закликає допомагати Україні. Читайте також: Джамала виступила у Німеччині та зібрала 67 млн євро для потреб ЗСУ Джамала вважає, що цей документальний фільм може стати в рівень з іншими документальними стрічками про війну, такими як «20 днів у Маріуполі» та «Довга доба». Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Джамала стала героїнею документального фільму «Голосу Америки» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA