Тренд нейл-арт нейл-дизайн манікюр

Новий квітковий манікюр: так ви цей нейл-дизайн ще не повторювали

Сейчас читают: 184
hochu.ua

Нейл-арт, мабуть, найблискавичніша сфера в плані появи нових трендів. Не дивно, що багато дівчат відмовляються від гель-лаку, повертаючись до звичайного покриття.

Тому що в такому разі можна міняти дизайн нігтів хоч щодня. Ось вже намалювався новий тренд — квітковий, але з новим незвичайним дизайном.

Розповідаємо! Читати також Весняний настрій! 15 модних ідей манікюру у зеленому кольорі (ФОТО) Майстри нейл-арту як тільки вже не подавали цей тренд: і повністю посипані квіточками нігті, і по одному бутону на кожному пальчику, і квіти в графічній техніці, а-ля намальовані аквареллю, і різні вусики рослин у поєднанні з іншими малюнками.Але останній тренд на квітковий манікюр виглядає абсолютно інакше: цікавий, яскравий, свіжий, трохи дитячий, трохи наївний, але дуже позитивний і по-справжньому літній.

Повторити такий манікюр у домашніх умовах зовсім нескладно, але! Вам доведеться запастись гарними свіжими лаками, з яскравими, але при цьому ніжними відтінками.Зверніть увагу, як майстри нейл-арту використовують світлий ніжний фон, на якому малюють яскраві великі квіти.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Правовые аспекты покупки недвижимости за границей требуют особого внимания, так как законы могут существенно отличаться от российских. Кроме того, сильно могут разниться финансовые моменты, среди которых lifehelper.one /11 месяцев назад
kvartblog.ru
Правовые аспекты покупки недвижимости за границей требуют особого внимания, так как законы могут существенно отличаться от российских. Кроме того, сильно могут разниться финансовые моменты, среди которых kvartblog.ru /11 месяцев назад
hochu.ua
Допросилися: скандальний Спартак Суббота нарешті сам показав всі свої дипломи (ВІДЕО) hochu.ua /11 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA