Тарас Цимбалюк досьє досьє зірок Тарас Цимбалюк

Тарас Цимбалюк: досьє на зірку серіалу "Спіймати Кайдаша"

Сейчас читают: 517
hochu.ua

Тарас Цимбалюк – український актор, найвідоміший за своїми ролями у серіалах "Фортечна" та "Спіймати Кайдаша". У досьє від редакції Хочу – біографія, особисте життя та цікаві факти про Тараса Цимбалюка.Тарас Цимбалюк родом із Черкаської області, у місті Корсунь-Шевченківський.

Його батьки, Василь Васильович та Тетяна Василівна, викладачі. У дитинстві Тарас не лише навчався у гімназії, а й займався бальними танцями, дзюдо та боксом.Крім того, Тарас Цимбалюк захопився грою у КВК і навіть почав замислюватися про кар'єру гумориста.

Але Василь Васильович запропонував синові не обирати такий вузький профіль, а вступити до театрального інституту.Тарас послухав батька та подав документи до Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім.

І.І. Карпенка-Карого, але не вчинив. Майбутній зірка кіно вже думав відмовитися від вступу на рік, але Василь Васильович порадив синові вступити до Київського національного університету культури та мистецтва.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA