місто Мелітополь Джамала Євробачення співачка особисте життя цікаві факти зірка місто Мелітополь

Джамала: досьє на народну артистку та переможницю "Євробачення"

Сейчас читают: 983
hochu.ua

Джамала – Народна артистка України, переможниця "Євробачення-2016", співачка. У досьє Хочу – біографія Джамали, подробиці її особистого життя та цікаві факти про співачку.Сусанна Джамалдінова (саме так звати Джамалу) народилася в містечку Ош у Киргизії, у родині кримського татарина та вірменки.

Коли Сусанні виповнилося 9 місяців, родина Джамалдінових переїхала до Мелітополя. Місто стало перевалочним пунктом для того, щоб сім'я зрештою повернулася до рідного Криму.За словами самої Джамали, у Мелітополі вона, її сестра Евеліна, батько та бабуся з дідусем прожили чотири роки.

Мама ж була в Криму, тато відвідував її кожні два тижні.Згодом родина Джамали таки возз'єдналася в Криму, в рідному для її дідусеві Малореченському.

Там пройшли дитинство та підліткові роки Сусанни Джамалдінової.Вже дев'ять років Джамала знала, що хоче бути співачкою. Батьки підтримували дівчинку та віддали до музичної школи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA