Росія досьє досьє зірок Росія

Олексій Арестович: досьє на колишнього радника Офісу Президента

Сейчас читают: 184
hochu.ua

Олексій Арестович – український блогер, актор, журналіст, екс-радник Офісу Президента України. У досьє Хочу – біографія, особисте життя та цікаві факти про Олексія Арестовича.Олексій Миколайович Арестович народився у Кахетії, у місті Дедоплістскаро.

Його мати – росіянка, а по лінії батька Олексій Арестович має білоруське та польське коріння.Школу Арештович закінчив 1992 року вже у столиці України.

А потім вступив на біологічний факультет КНУ ім. Т.Шевченка.1993 року Арестович почав грати у театрі-студії "Чорний квадрат" і вирішив кинути навчання у КНУ.

У театрі він працював до нульових, але виступав на сцені "Чорного квадрата" до 2010 року. Як актор Арестович також з'являвся у рекламах та в епізодичних ролях у 17 українських та російських проектах, серед яких "Повернення Мухтара".Вищу освіту Арестович таки здобув в Одеському інституті Сухопутних військ, який закінчив 1998 року.

Об этом же в других изданиях
hochu.ua
Олексій Суханов розсекретив, що зробив зі своїм російським паспортом hochu.ua /8 месяцев назад
fokus-vnimaniya.com
Работник управделами Путина. Би-би-си нашла тайный указ президента о награждении Пригожина как чиновника Кремля fokus-vnimaniya.com /8 месяцев назад
hochu.ua
"Блискучий адвокат" Фейгін накинувся на глядачів, коментуючи відсутність ефірів з Арестовичем (ВІДЕО) hochu.ua /8 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA