город календар городника поради дачникам

Сусіди будуть заздрити: простий спосіб, з яким кріп не пустить парасольок аж до осені

Сейчас читают: 212
hochu.ua

Смачна та соковита зелень може тішити садоводів упродовж всього теплого сезону. Але з кропом є нюанси - окрім того, що він любить вологу тінь, треба його ще й правильно посадити.

Якщо цього не зробити, він одразу виросте вгору і дасть парасольки з насінням. Тоді від нього зелені вже не дочекаєшся. Читати також Як прогнати слимаків з саду й городу: копійчаний метод прожене їх назавжди Та є один метод вирощування зелені, який допоможе уникнути таких проблем.

Про нього розповідає “Майстерня ідей”. Технологія висіву насіння потребує деяких зусиль, але нічого складного там немає. Алгоритм виглядає так: Читати також 5 корисних ідей повторного використання старого садового шлангу Загалом же виростити кріп не складно.

Тим паче, що його можна сіяти впродовж усього теплого сезону. Також ми розповідали, як сіяти моркву, щоб вона проросла вже за три дні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA