лайфхак Смартфон телефон Техніка гаджети

Три речі, які категорично заборонено класти поряд зі смартфоном: будуть проблеми

Сейчас читают: 967
hochu.ua

Мобільні пристрої вимагають обережного ставлення та не завжди добре переносять "сусідство" з певними предметами. Деякі речі можуть завдати шкоди смартфону, якщо знаходяться поруч із ним, і навпаки, сам мобільник може вплинути на стан інших предметів.

Розгляньмо, які предмети не слід поміщати на одну поверхню, в одну кишеню або одну сумку з телефоном. Читати також Чому влітку телефон не можна класти на підвіконня: пошкодуєте, що не знали цього раніше Коли ви кладете будь-яку їжу на стіл або в тумбочку, важливо переконатися, що на поверхні немає мобільного пристрою.

Це пов'язано з тим, що крихти та харчові залишки можуть потрапити на гаджет і проникнути в його отвори, що може призвести до забруднення та погіршення його роботи.

З цієї ж причини не слід їсти та одночасно з цим користуватися телефоном.Носите ключі та телефон в одній кишені? Ця шкідлива звичка переслідує багатьох людей, а ще знатно псує мобільний пристрій.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA