город що посадити морква поради дачникам

Що посадити на одну грядку з морквою - улюблені сусіди овочу

Сейчас читают: 945
hochu.ua

Ми розповідали, як правильно підв’язувати помідори. До коренеплодів інший підхід - більш комплексний. Читати також Як отримати рекордний урожай перцю – хитрість розумних дачників Знаючи, з якими рослинами морква добре уживається, можна значно підвищити її врожай.

Про шість її улюблених “сусідів” розповіли на Help You. Морквяні мухи не виносять запаху цибулі. Разом з тим, ефірні олії моркви здатні відлякати від посадок цибулину муху.

Таким чином, культури захищають одна одну.Насіння моркви та редьки можна разом висівати на відкриту грядку. Насіння змішують у рівних частинах та додають до насіння трохи піску, щоб посів був рівномірнішим.

Ці культури підтримують зростання та розвиток один одного. І найкраще - нічого не треба проріджувати. Рання редиска дозріває і поступається своїм місцем пізній моркві.Ця культура - природний дезінфектор.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA