удача імена жіночі імена ім'я доля

Удача - в їхній крові: 3 імені, власниці яких будуть щасливими аж до старості

Сейчас читают: 743
hochu.ua

Від нашого імені насправді залежить набагато більше, ніж ми собі думаємо. Ім’я - це фактично код нашої долі, в кожне з них закладено певний сенс.

Тому езотерики умовно поділяють імена на “щасливі” і “нещасливі”. До другої категорії належать, наприклад, імена нестерпних жінок, біля яких чоловіки просто “виживають”.А от до когорти тих, кому пощастило в рази більше, належать власниці 3 жіночих імен, яких потягом усього життя переслідує удача.

Цим щасливицям таланить буквально у всьому - від самого народження і аж до старості. Хто ж вони, HOCHU.ua розповідає далі. Читати також Іменини у червні 2023: кого привітати з Днем ангела і як назвати дитину за церковним календарем Це ім’я є скорочено формою імені Adelaide - французького варіанту давньонімецького імені Adalheid.

Це слово має два кореня: adal (благородний) та heid (образ, вигляд), тобто значить “благородний образ”, “благородне походження” або ж просто “благородство”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA