Simone Rocha знаменитости Simone Rocha

Streetstyle: як одягаються гості на Тижні моди в Лондоні

Сейчас читают: 898
vogue.ua

З 16 по 20 вересня триває Тиждень моди в Лондоні. На вулицях британської столиці можна побачити велике скупчення модних інфлюенсерів, редакторів глянсових журналів, баєрів, фотографів та знаменитостей.

З огляду на осінню погоду більшість streetstyle-активісток доповнювали свої образи незвичайними тренчами, маскулінними жакетами, шкіряними плащами й пальтами з тонкої вовни, однак були й сміливі дівчата, що наважувалися з’явитися лише в напівпрозорих сукнях та трикотажних комбінезонах з вирізами.

Лише одного погляду на модні образи streetstyle-зірок було досить, щоб зрозуміти, на який показ вони збираються. Так, гості шоу Simone Rocha демонстрували багатоярусні сукні з романтичними воланами, шанувальниці творчості Nensi Dojaka вдягали сміливі образи з напівпрозорих тканин з вирізами, а модниці, що поспішали поглянути на нову колекцію 16Arlington, з’являлися в пір’ї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA