Володимир Остапчук Андрій Данилко Россия Нео Вєрка Сердючка Володимир Остапчук Андрій Данилко Россия

Стає все цікавіше: Вєрка Сердючка теж виступала на закритій вечірці дружини російського олігарха

Сейчас читают: 501
hochu.ua

Український телеведучий Володимир Остапчук опинився в центрі скандалу через те, що  виїхав з України до Греції, де провів день народження дружини російського олігарха Леоніда Арапова Юлії Буряк (зараз є інформація, що пара розлучилася).

Проте виявилося, що на дні народженні жінки виступила також Вєрка Сердючка. Всі подробиці – в матеріалі HOCHU.ua!За інформацією Telegram-каналу "Культурна пральня", Вєрка Сердючка виступала на корпоративі Юлії Буряк, зі сцени звучали хіти.

Зокрема, відома пісня "Dancing Lasha Tumbai", однак зараз артист співає "Russia Goodbye". Читати також Вєрка Сердючка побилася зі своєю "мамою" у метро: що сталося (ВІДЕО) Тим часом, представник Данилка вже дав коментар, заявивши, що не був в курсі, що на дні народженні були присутні громадяни росії.

За його словами, і Юлія, і її новий чоловік Андрій активно підтримують Україну та ЗСУ.Це день народження одеситки Юлії (чоловік Андрій теж одесит, активно допомагає фінансово Україні та ЗСУ (розмовляє українською).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA