Срср місто Київ Польща кіно Держкіно кіноіндустрія кіновиробництво кадри Срср місто Київ Польща

Стала відома дата прем’єри української драми «Ти мене любиш?»: кадри з фільму

Сейчас читают: 426
womo.ua

На великих екранах у квітні 2024 року з’явиться драма про перше покоління незалежної України Тоні Ноябрьової «Ти мене любиш?».

Про це пише Держкіно. «Ти мене любиш?» — історія дорослішання на тлі розпаду СРСР. Фільм розповість про 17-річну Кіру, чиє життя водночас зазнає несподіваних змін: розлучення батьків, життя в умовах народження нової незалежної держави, а головне — моральні виклики та потреба в прийнятті дорослих рішень. Читайте також: На Різдво запланована прем’єра четвертої частини фільму про Бріджит Джонс: постер За задумом режисерки, Кіра — є уособленням покоління, яке будує своє майбутнє в новій, незалежній державі.

Більшість українських підлітків в 90-х, так само як і головна героїня, проходили усі етапи свого становлення в умовах абсолютної невизначеності.

Безтурботне дитинство перетворюється на справжній вихор, що тягне за собою безліч питань та проблем. Читайте також: Фільм української режисерки «Степне» отримав престижну нагороду за найкращу режисуру: деталі Проте у фільмі також є місце і для ностальгії: барахолка на Почайній, ретро-бляшанки контрабандного pepsi, химерний посуд, баранці та незламні півники…Аби досягти автентики в кадрі, художник-постановник разом зі своєю командою відшукали навіть старі журнали, етикетки від жуйок тих часів та одяг з відповідними лейбами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA