Украина карантин НОВОСТИ мероприятие Украина

Начало нового сезона UKRAINIAN FASHION WEEK: noseason sept 2021

Сейчас читают: 816
womo.ua

Заснований у 1997 році, Ukrainian Fashion Week став першим Тижнем моди у Центральній Європі. З того часу, незважаючи на будь-які політичні чи економічні ситуації у світі або країні, ми не пропускали жоден сезон.

Цього вересня відбудеться 49-й Ukrainian Fashion Week. Аналізуючи зміни у світовій fashion-індустрії, каталізатором яких виступила пандемія COVID-19, бачимо, що 2020 та 2021 роки стали роками випробування та експериментів і для всієї fashion-індустрії України.

Кілька сезонів тому Ukrainian Fashion Week, усвідомлюючи виклики, що постають перед будь-яким Тижнем моди і демонструючи готовність відповідати на них, на знак підтримки українських дизайнерів, оголосив концепцію позасезонності – NO SEASON Season та започаткував phygital-формат проведення.

Гібридний формат UFW передбачає інклюзивність для всіх, хто цікавиться українською модною індустрією, завдяки відкритому online-доступу до показів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA