АЛЬБОМ новый альбом новий альбом

Співачка Наталка Карпа презентує новий альбом

Сейчас читают: 119
liza.ua

Співачка Наталка Карпа презентує новий альбом колискових #карпаколискові на виставці українського художника.Популярна співачка Наталка Карпа представить свій новий акустичний міні-альбом колискових на відкритті виставки робіт львівського художника Юрія Скандакова.Роль матері кардинально змінює життя жінки та її емоційний стан, надихає на нове і цікаве.

Так, Наталка Карпа, відчувши потребу та натхнення, створила альбом колискових пісень для українських дітей.«Чесно  зізнаюсь, що донечці постійно співаю пісень, чи на прогулянці, чи заколисуючи до сну, але щоб записати професійно на студії колискову чи цілий альбом, навіть гадки не було.

Про те, коли все зводиться до того, що навіть Всесвіт дає тобі всі складові, які підкріплюються твоїм внутрішнім станом, не варто чинити опір»,- пояснює своє рішення створити авторські колискові співачка.Дякую, усім друзям, які прийшли підтримати і першими послухати колискові наживо @solomiyavitvitska @tarastopolia #карпаколисковіПубликация от Наталка

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA