лайфхак дерево сад черешня дерева шкідники

Саме час над цим задуматися: навіщо дачники встеляють старими простирадлами землю під черешнями?

Сейчас читают: 382
hochu.ua

Дачники, які мають в саду черешню, добре знайомі з ситуацією, коли стиглі соковиті ягоди “нафаршировані” білими черв’яками. Це личинки чорнобрюхої мухи або ж фруктової дрозофіли і їх, на щастя, легко можна позбутися, вчасно обробивши дерева від шкідників.Сьогодні розповімо про один крутий лайфхак, яким користувалися ще наші бабусі з дідусями.

В чому секрет розстилання старих простирадл під черешнею, інформує prostoway. Читати також Що робити в саду та на городі у вересні 2023: посівний календар Отже, боротьбу з фруктовою дрозофілою треба починати з осені.

Спершу ми збираємо всю падалицю  та опале листя під деревом, їх треба спалити. Тоді починаємо перекопувати землю навколо черешні - копати краще на глибину до 40 см.

Коли прийде весна - ще до того, як бруньки почнуть розпускатися - крону та землю навколо стовбура треба обприскати спеціальним розчином.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA