собаки догляд за тваринами домашній улюбленець

Собачі “поцілунки”: чому пухнастики люблять облизувати своїх людей

Сейчас читают: 626
hochu.ua

Звісно, не всі господарі в захваті від того, що собака намагається їх облизати. Одна з причин в тому, що це не гігієнічна процедура.

Інші ж, навпаки, відносяться до неї досить лояльно. Але в чому ж причина таких дій вашого чотирилапого друга?В той час, як людям запах поту не подобається і вони намагаються його позбутися за першої ж можливості, тварин він, навпаки, приваблює.

Таким чином собаки збирають необхідну їм інформацію про господаря не лише за допомогою нюху, а й на смак. Читати також Не будіть сплячого звіра: ветеринари відповіли, скільки мають відпочивати собаки Іноді собаки починають вилизувати людину, яку люблять, якщо вирішили, що вона забруднилась і її треба відмити.

Також таким чином тварини можуть намагатися втішити вас, якщо вам боляче чи ви здаєтесь їм засмученими.Щоб показати вам свою покірність та підпорядкування, собака також може почати вас вилизувати.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA