капуста город шкідники поради дачникам народні поради

Чому капуста і чорнобривці мають рости поруч: корисна порада від дачників з досвідом

Сейчас читают: 845
hochu.ua

Правильне сусідство рослин дуже важливе. Підбираючи гарних сусідів, ви можете як значно підвищити врожайність певної культури, так і звести нанівець усі свої старання.

Наприклад, кріп може рости будь-де, але якщо висіяти його не там, де треба, деякі рослини можуть загинути. Навіщо досвідчені дачники садять чорнобривці біля капусти, розповідає Ukr.Media.

Виявляється, переваг у подібного сусідства дуже багато. Читати також Як прогнати слимаків та гусінь з капусти: прості та бюджетні поради Цей простий агротехнічний прийом позбавить вас необхідності регулярно боротися зі шкідниками, адже багато комах терпіти не можуть чорнобривців.

Не в захваті від них, наприклад, нематоди, гусениці, попелиця, мурахи, цибульна мушка й навіть кроти.Дачники радять висадити чорнобривці поблизу капусти ще до того, як на ній з'явиться більше 4-х справжніх листочків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA