менопауза менструация жінки

Слово на літеру «м». Що варто знати кожній у день менопаузи?

Сейчас читают: 468
womo.ua

У деяких культурах втрата фертильності може сприйматися як втрата сексуальності. По досягненню середнього віку жінки можуть відчувати себе “невидимими”, оскільки вважають, що культура їх більше не цінує.

Вони часто соромляться своїх симптомів і намагаються приховати їх, боячись виглядати “старими”. Така стигма у поєднанні з фізичними симптомами може перетворити період менопаузи на складніший та зробити жінок більш сприйнятливими до проблем ментального здоров’я, особливо до тривоги та депресії.  Читайте також: Розпочався breast cancer awareness month — всесвітня ініціатива в боротьбі з онкологією молочної залози Розмова про менопаузу – це перший крок.

Визнаючи цей життєвий етап, ми можемо допомогти створити атмосферу, де жінкам більше не доведеться приховувати свої симптоми чи відчувати сором.

Громадська організація “Проект Кешер в Україні” створила проєкт “Не на паузі”, який покликаний розвінчувати міфи про менопаузу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA