діти діти та війна війна в Україні

Слова допомагають: як дорослі можуть підтримати дітей під час війни?

Сейчас читают: 984
womo.ua

Фахівці програми психосоціальної підтримки «Безпечний простір», ГО «Слова допомагають» та Центру психічного здоровʼя Києво-Могилянської академії розробили серію коротких анімаційних відеороликів, щоб пояснити, як працює стрес і які є методи боротьби з ним.

Війна значно погіршила психоемоційний стан дітей та підлітків в Україні, збільшилась кількість звернень щодо психологічної підтримки.

Про це свідчать результати дослідження Міністерства освіти і науки України «Якість організації освітнього процесу в умовах війни».

Вчителі та батьки щодня стикаються з проявами стресу у дітей, вони мають постійно підтримувати їх, зберігаючи власні ресурси. Читайте також: Життя дітей розладами спектра аутизму під час війни Перший відеоролик «Як підтримати дітей під час війни?» розповідає батькам, опікунам та вчителям про дієві способи допомогти дітям в опануванні стресу. Другий відеоролик «Як стрес впливає на навчання дитини?» пояснює фізіологію стресу у дітей та його вплив на навчання, які гормони де створюються, та на що впливають.  Третій відеоролик «Як дорослим подбати про себе?» команда проєкту наповнила практичними рекомендаціями та вправами з боротьби зі стресом саме для дорослих.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA