книги діти читання дозвілля вибір редакції

5 нових пізнавальних книжок для дітей

Сейчас читают: 727
womo.ua

Сьогодні відзначається Міжнародний день дитячої книги. Разом із національною книжковою платформою Yakaboo ми підготували добірку з найцікавіших пізнавальних книжок від українських видавців. Книга Розумників.

Клімат та погода Розі Купер Книжок про природні явища багато, але не у всіх з них є справжній практикум юного науковця, який дозволить читачам застосувати нові знання у цікавих експериментах.

Ця книжка структуровано розповідає про клімат та погоду через безліч цікавих фактів та пригоди кумедних персонажів. Прочитавши її, дитина дізнається, чому йде дощ і дме вітер, як змінюються пори року та утворюються гази, а також чим клімат відрізняється від погоди.

Разом з бабаком читач зможе створити шипучу бомбочку, виростити кольорову селеру, побачити рідку магію, розтопити солодощі в сонячній печі та зробити анемометр. Земля, Вогонь, Вода, Вітер Анна Сковронська Унікальна серія книжок, відзначених міжнародними та польськими преміями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA