ЛГБТ ЛГБТК фільми українське кіно кіно кіновиробництво

«Уроки толерантності»: в прокат вийде комедія про ставлення українців до ЛГБТ

Сейчас читают: 896
womo.ua

До Дня закоханих, 14 лютого 2024 року, на українські екрани вийде комедійний фільм «Уроки толерантності». Про це пише Держкіно.

Зазначається, що в комедії «Уроки толерантності» покажуть ставлення українського суспільства до ЛГБТ-спільноти. Читайте також: Чому усі так чекають на вихід нової стрічки Скорсезе: “Вбивці квіткової повні”? Фільм Аркадія Непиталюка “Уроки толерантності” поспішає на великі екрани.

Комедія про ставлення нашого суспільства до ЛГБТК(ІА+)-спільноти допоможе переглянути власні фобії та відкрити своє серце до здійснення найпотаємніших мрій, всупереч осуду суспільством. Читайте також: Що подивитись на Netflix: топ-40 фільмів та серіалів вересня-2023 За сюжетом, пересічна українська родина, аби дати раду фінансовій скруті, пристала на пропозицію стати учасниками програми з євроінтеграції “Уроки толерантності”.

Чи вдасться провінційній вчительці, її безробітному чоловіку та дітям приборкати власні стереотипні погляди, щодо права людини мати будь-яку сексуальну орієнтацію та жити своє життя?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA