Pochayna Event Hall

Психотерапевт та травмотерапевт Вадим Гавриленко проведе тренінг з виявлення зв’язків між тілом і психікою “Тілесна карта реальності”

Сейчас читают: 250
womo.ua

Вадим Гавриленко — тілесно-орієнтований психотерапевт та сертифікований бодинаміст-практик, ліцензований викладач Bodynamic International, травмотерапевт, спеціаліст із фізичної реабілітації, автор систем управління психомоторними ресурсами «Акваінтеграція» та BodySapiens.

Тренінг “Тілесна карта реальності” — його власна розробка, що суміщає дві тілесно-орієнтовані системи: бодинамічний аналіз Лізбет Марчер та невербальний коучинг Стюарта Хеллера. Бодинаміка – сучасний метод тілесно-орієнтованої психотерапії, заснований Лізбет Марчер у Данії в 1970-х роках.

Це підхід, який пов’язує глибокі знання про моторний розвиток людини, починаючи з внутрішньоутробного періоду, з тим, як людина розвивається психологічно.

У бодинаміці є два головні постулати: драйв зберігати свою гідність і при цьому залишатися у взаємозв’язку з іншою людиною. Метод доктора Стюарта Хеллера, за яким будується система невербального коучингу, заснований на тому, що людина поступово вчиться керувати собою, своїм тілом та мисленням, починаючи з поз і рухів, і поступово переходячи до думок, емоцій, реагування на стресові ситуації. Тренінг “Тілесна карта реальності” направлений, щоб надати учасникам підвищення самооцінки, навчити визначати та відстоювати власні кордони, покращити сприйняття себе і свого тіла, навчитися розпізнавати емоції, розвинути навичку казати “ні”, навчити будувати партнерські стосунки, управляти своєю енергією і знайти внутрішні опори.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA