Україна книги аудиокниги опитування дослідження література українською Україна

Скільки коштів українці витрачають на книжки, – результати дослідження

Сейчас читают: 571
womo.ua

На замовлення Українського інституту майбутнього кампанія «Нью Імідж Маркетинг Груп» провела опитування про практики читання серед українців.

На сайті Українського інституту майбутнього зазначається, що 46% респондентів купували паперові книги впродовж останнього року.

Близько 15% витратили на них до 200 гривень, близько 17% – до 500 гривень, 9% – до тисячі гривень і менш як 5% витрачали понад п’ять тисяч гривень на місяць.  Читайте також: Книжкові новинки від #книголав Електронні книги впродовж останнього року купували близько 17% опитаних.

Більшість витрачали на них до 200 гривень на місяць. Аудіокниги впродовж останнього року купували близько 13% респондентів. 7,2% витрачали до 200 гривень, понад 3% – до 500 гривень. Читайте також: Мовний закон: у деяких книжкових інтернет-магазинах України виявили порушення Ще 39% з усіх респондентів зазначали, що в перші весняні місяці вторгнення зовсім не читали книжок. Читайте також: Книгу «Незламні» майже розкупили: скільки примірників залишилося The post Скільки коштів українці витрачають на книжки, – результати дослідження appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA